Saturday, September 06, 2014

Szeptember 30-ig pályázható a GSDI 15 és GSDI 16 Konferencia helyszíne

A mai felhívást Roger Longhorn, a GSDI szervezet műveleti és kommunikációs menedzsere tette közzé:


"Dear GSDI and IGS Members

The current call to host the GSDI 15 and GSDI 16 World Conferences is now on the GSDI website and can be downloaded from http://memberservices.gsdi.org/files/?artifact_id=1573.
If you are interested in hosting or co-hosting the next GSDI World Conferences, please have a look at the call document and follow the instructions found there.
Please direct any questions and send your expressions of interest to mgallant@gsdi.org anddcoleman@unb.ca no later than 30 September 2014.
Kind regards
Roger Longhorn
Operations and Communications Manager, GSDI
gsdi.org ".
Mint emlékezetes, HUNAGI 2002 szeptember 16-19 között fogadta a GSDI közösségét, abban az évben, amikor a GSDI szervezetet jogilag az Egyesült Államokban bejegyezték. A budapesti 6. GSDI konferencia egyike volt azóta is a legsikeresebbeknek: 55 országból mintegy 220 résztvevő volt jelen, a "GSDI: from Global to local" rendezvénynek a MATÁV székház adott otthont és azon részt vett a kormány hírközlési és informatikai minisztere Kovács Kálmán. Esetleg meggondolandó, hogy a gazdaságilag újra erősödő országunk ismét megpályázza a GSDI világkonferencia helyszíneként Budapestet. Természetesen versenyhelyzet lenne ismét, de a részvétel segítheti a későbbi jelentkezések sikerét.

No comments: