Thursday, February 07, 2013

PPS és/vagy videó készítéssel aktív közreműködője lehet a márciusi multimédiás budapesti Európai Űrkiállításnak


Minden tagszervezet és partner különös figyelmébe!
Bemutatkozhatnak a hazai KKV-k, fejlesztő műhelyek és szolgáltatók is a 2013. március 20-25 között Budapesten megrendezendő Európai Űrkiállításon (European Space Expo Budapest)
HUNAGI szerepvállalását három módon tervezik a hazai szervezők:

Tájékoztatással
- HUNAGI tájékoztatja tagjait, partnereit (hírlevélben is), valamint a HUNAGI webes felületeit látogatókat az ingyenesen látogatható eseményről és a kívánatos aktív részvétel lehetőségéről.

Tagjai, partnerei aktív közreműködésével, fejlesztési eredményeik, szolgáltatásaik bemutatásával
- HUNAGI tagjai és partnerei a kiállítás interaktív multimédiás konzolára telepíthetnek a kiállítást látogató nagyközönség számára érthető módon tájékoztató 4-10 képes pps prezentációkat és/vagy rövid figyelemfelhívó videókat. A szakmai tartalom ki kell, hogy emelje az űrkutatás, űralkalmazások és a kapcsolódó térinformatikai technológiák hatását, hasznosságát a társadalom, a gazdaság számára

HUNAGI-t bemutató prezentációval
- HUNAGI maga is készít egy prezentációt küldetéséről, tevékenységéről, tagjairól, nemzetközi és hazai kapcsolatairól, valamint éppen aktuális feladatairól.
A formai elvárásokat illetően a technikai előírásokat - amint ismertté válnak - megadjuk.
A kiállítás 20 interaktív konzolja közül egy a hazai eredmények menűvezérelt megtekinthetőségét fogja biztosítani. A tartalmat a hazai űrszektor és kapcsolódó technológiák szereplői adják közre.
Érdeklődők jelentkezzenek be a hunagi@hunagi.hu címen Tárgy: Európai Űrkiállítás
Ehhez várja HUNAG tagjai és partnerei közreműködését.
Az ESE bemutatása magyar nyelven itt olvasható
További részletek:  

No comments: