Monday, February 04, 2013

Versenyfelhívás: Fejlesztés nyíltforrású környezetben NASA World Wind eszközzel

Tisztelt Tagszervezeteink, Tisztelt Partnereink, Tisztelt Olvasóink !

Indul a NASA World Wind Europa Challenge !
Figyelemfelhívás a tágybeli versenyfelhívás megismerésére és részvételre!

Kik a megszólítottak? Egyetemisták által alakított kis csoportok, illetve végzettek akik már dolgoznak a szakmában. 
A jelentkezettek csak saját kategóriájukban versenyeznek. 

A minél több és eredményes hazai  jelentkezés érdekében a felhívás terjesztésében HUNAGI ismét kéri tagsági köréből és partnerei közül az érintett tanszékek vezetőinek, valamint a Magyar Rektori Konferencia elnöksége támogató közrműködését Sándorné dr. Kriszt Éva alelnök asszony, a BGF rektora személyében.

Tekintve, hogy a felhívás egy másik kategóriában végzettek jelentkezését is lehetővé teszi, HUNAGI kifejezetten javasolja a hazai térinformatikai KKV-ket fontolják meg fiatal szakembereik indulását a versenyen.


Inspiring solutions for a more sustainable world!

View Article on LinkedIn 

Szervezők:
nasaNASA World Wind
polimiPolitecnico di Milano - Polo Territoriale di Como
hunagiHunagi


A felhívásról az első 24 órában HUNAGI körlevélben értesítette  tagjait, partnereit, és személyre, szervezetre szabott levélben tájékoztatta az NFM MÜI-t, az UK-EE Space Day szervezőit, a GSDI, AGILE, CLGE, GSDI, ISDE, DDGI, DGG szervezetek titkárságát, a GIM és GeoConnexion szakfolyóiratok szerkesztőségét, továbbá az ENSZ téradat-infrastruktúra kiválósági központja illetve az UNGIWG titkárságát. Ez utóbbi helyről felkérés érkezett a WWEC bemutatására az ENSZ Térinformatikai Munkacsoport február végi isztambuli ülésére.

No comments: